Δύο κουκουλοφόροι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στη δικηγόρο

Δύο κουκουλοφόροι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στη δικηγόρο

Ένας από αυτούς, φοράει χαρακτηριστική μπλούζα

Δυο νεαρούς κουκουλοφόρους έχουν ξεχωρίσει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., από το βίντεο τηλεοπτικών σταθμών, ως ύποπτους της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος της δικηγόρου καθηγήτριας εγκληματολογίας Νατάσας Τσουκαλά. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν οπτικό υλικό πριν και μετά τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας προκειμένου να βγάλουν την.. κουκούλα και να ταυτοποιήσουν το δράστη, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Ένας από αυτούς, φοράει χαρακτηριστική μπλούζα, με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της ταυτότητάς του.

Στο μεταξύ, γράφει η εφημερίδα, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας από τα σημεία των επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και το επίμαχο στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη, όπου δέχτηκε τη φωτοβολίδα, έχουν συλλέξει σημαντικά ευρήματα. Έχουν εντοπίσει δυο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσής τους, δυο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.