Πέθανε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στο τρομοκρατικό στη Βαρκελώνη

Πέθανε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στο τρομοκρατικό στη Βαρκελώνη

Άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του νοσοκομείου που νοσηλευόταν

Η Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά το τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην πλατεία της Βαρκελώνης, στις 17 Αυγούστου, άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν, όπου νοσηλευόταν.

Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε σε 16 έπειτα από τον θάνατο της 51χρονης Ελληνίδας, που είχε επίσης γερμανική υπηκοότητα.

Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί μαζί με τα δυο της παιδιά. Μάλιστα, η μέρα που χτύπησαν οι τρομοκράτες, ήταν η τελευταία ημέρα της οικογένειας στη Βαρκελώνη, πριν γυρίσουν στην Ελλάδα όπου έμεναν.

Τα παιδιά είχαν τραυματιστεί ελαφρά.  Ο σύζυγος της άτυχης 51χρονης, Έλληνας γιατρός, δεν είχε τραυματιστεί.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».