Πατέρας Ηριάννας: Θέλουμε μία δίκαιη δίκη

Πατέρας Ηριάννας: Θέλουμε μία δίκαιη δίκη

«Η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω», το μήνυμα του πατέρα της

«Θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια», τόνισε ο πατέρας της Ηριάννας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με την υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ο πατέρας της 29χρονης, φανερά συγκινημένος, κάλεσε τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του, τονίζοντας ότι «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος από τη μεριά της και από την από τη μεριά της οικογένειας μου δεν ανήκει πουθενά, εννοώ πολιτικοποιημένη. Eκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, αυτό στο οποίο ήταν ταγμένη».

«Εγώ χθες που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί και ήταν η πεποίθηση, η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναθρέψουμε σωστούς ανθρώπους, και την κόρη μου την Ηριάννα και τον γιο μου», σημείωσε στη συνέχεια, ενώ επεσήμανε πως εκατοντάδες γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι λάθος, καθώς είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί ένα DNA.

«Θέλω να σας πω το εξής, ότι η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους», ανέφερε ο πατέρας της, ενώ μιλώντας εξ ονόματος της κόρης του εξέφρασε τη διαφωνία της για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. «Μίλησα μαζί της σήμερα το πρωί, έμαθε τι έγινε στην Αθήνα και εκείνη και η οικογένεια διαφωνεί κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεση της μετά αυτά που έγιναν», τόνισε.