Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος στο Α.Τ. Συντάγματος

Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος στο Α.Τ. Συντάγματος

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από την ΓΑΔΑ

Απαγχονισμένος με τη μπλούζα του μέσα στο κελί του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος βρέθηκε το πρωί 68χρονος, κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 68χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Ιουνίου στην οδό Μητροπόλεως, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, και την περασμένη Παρασκευή βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του, αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ.

Το Σάββατο μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά, με ευθύνη του Τμήματος Ασφαλείας. Στις 6 τα ξημερώματα, κατά την αλλαγή της βάρδιας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει.

Στις 07.30, ωστόσο, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 68χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με τη μπλούζα του.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από την ΓΑΔΑ.