Η τρελή κούρσα τελείωσε στη Μεταμόρφωση όταν η μηχανή έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Κινηματογραφικού τύπου καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στην Κηφισιά.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν λίγο μετά τις 21:00 μία μηχανή, η οποία κινούνταν ύποπτα στη συμβολή των οδών Τατοΐου και Μεταμορφώσεως και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Όμως εκείνος όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανέπτυξε και ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς την περιοχή της Μεταμόρφωσης. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη μηχανή, ενώ ο 20χρονος αναβάτης προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. στην περιοχή των οδών Λίρα και Καλυφτάκη με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τον συνεπιβάτη της μηχανής, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο πάνω του, ενώ τελικά συνέλαβαν τον οδηγό της μηχανής για επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση ικανότητας οδήγησης.