Η ιδιοκτήτρια του ζώου τους φώναζε να σταματήσουν
Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σχηματίστηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων σχηματίσθηκε σε βάρος δύο κατοίκων Κεφαλονιάς ηλικίας 31 και 35 ετών.
Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σκύλου, οι συλληφθέντες, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κινούνταν στα Τουλιάτα Κεφαλονιάς με αυτοκίνητο Ι.Χ., τραυμάτισαν θανάσιμα και εγκατέλειψαν το ζώο, παρότι εκείνη τους φώναζε να σταματήσουν. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.