Ανατριχιαστική εξέλιξη με εξαφάνιση στην Πιερία: Κρατείται 34χρονη η οποία ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της

Ανατριχιαστική εξέλιξη με εξαφάνιση στην Πιερία: Κρατείται 34χρονη η οποία ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της

Η γυναίκα μιλούσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με συγκινητικά λόγια για τον αγνοούμενο

Μια 34χρονη κρατείται από την αστυνομία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Η εξαφάνιση του 59χρονου δηλώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα Δίου-Ολύμπου από την 34χρονη και η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του. Η 34χρονη είχε περιπέσει σε αντιφάσεις και σήμερα κλήθηκε εκ νέου από την υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης και ομολόγησε την πράξη της. Υπέδειξε την αυλή σπιτιού στη Λεπτοκαρυά, ως το μέρος όπου έθαψε το πτώμα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία πρέπει να ταυτοποιηθούν.

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται.

Τον έθαψε πίσω από την αυλή

Οι λεπτομέρειες για το φονικό, σοκάρουν. Η εξαφάνιση του Κώστα Σιαμήτρα δηλώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου το 2024. Επί μήνες όμως τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έβλεπαν ότι τα κομμάτια του «παζλ» δεν συνδέονταν σωστά μεταξύ τους. Αντιφάσεις, μπερδεμένες ιστορίες και πολλά ακόμη, οδήγησαν αυτομάτως τους αστυνομικούς να «κυκλώσουν» ως νούμερο ένα ύποπτο τη σύντροφό του, η οποία, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή μιλούσε στο «Φως στο Τούνελ» με συγκινητικά λόγια για τον 59χρονο άνδρα.

 

Τελικά, έπειτα από σειρά ανακρίσεων, η σύντροφός του «έσπασε» και ομολόγησε στις Αρχές το έγκλημα, καθώς και το πού ακριβώς έθαψε τον άνδρα πίσω από την αυλή.

«Τσακωθήκαμε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και μετά τον έθαψα στην αυλή»

Η 34χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Σερβία κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Δίου – Ολύμπου στην Πιερία οδήγησε τις Αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 59χρονου συντρόφου της, καθώς πιέστηκε από τις στοχευμένες ερωτήσεις και αναγκάστηκε -σε δεύτερο χρόνο- να ομολογήσει.

Η 34χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 59χρονος αναχώρησε από το σπίτι τους στην Λεπτοκαρυά προκειμένου να μεταβεί στην εργασία του κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που διενήργησαν αρχικά την προανάκριση εντόπισαν αντιφάσεις στα λεγόμενα της γυναίκας από τη Σερβία, ενώ έχοντας υπ’ όψιν και το ποινικό παρελθόν του εξαφανισμένου, την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επιτόπιες έρευνες, έκαναν άρσεις απορρήτου επικοινωνιών, ενώ εξέτασαν και συγκεκριμένους μάρτυρες από τους οποίους άντλησαν σημαντικά στοιχεία.

Κάπως έτσι προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις για εμπλοκή της 34χρονης γυναίκας στην εξαφάνιση του 59χρονου, η οποία το πρωί της Πέμπτης κλήθηκε εκ νέου για εξέταση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής της, η σύντροφος του θύματος, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος στον 6ο μήνα της κύησης, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους, απώθησε τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο πάτωμα χτυπώντας στο κεφάλι και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στη συνέχεια τον μετέφερε και τον έθαψε στην πίσω αυλή της οικίας τους. Ακολούθησε αυτοψία στον χώρο που υπέδειξε η 34χρονη από τη Σερβία, όπου έπειτα από εκσκαφή εντοπίστηκαν, σε βάθος 40 εκατοστών περίπου, οστά (κρανίο, ωμοπλάτη) και ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής από τη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ διορίστηκε παιδοψυχολόγος που εξέτασε και το περίπου 3 ετών παιδί της.