Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Κατέρρευσε η 50χρονη στο άκουσμα της προφυλάκισής της

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Κατέρρευσε η 50χρονη στο άκουσμα της προφυλάκισής της

Ερωτηματικά προκαλεί η διάρρηξη που έκαναν δύο άτομα φορώντας κουκούλες στο διαμέρισμα του θύματος πριν απολογηθεί η κατηγορούμενη στον ανακριτή

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 50χρονη από την Αλβανία, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Μετά την πολύωρη απολογία της στον Ανακριτή Λαμίας, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί, για το έγκλημα που συγκλόνισε την Λουτρόπολη της Φθιώτιδας. Στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής κράτησης, η 50χρονη κατέρρευσε και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Η φερόμενη ως δράστης του στυγερού φονικού, πέρασε κάτω από άκρα μυστικότητα το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, νωρίτερα από την ώρα που είχε προαναγγελθεί και απολογούνταν για περισσότερο από 5 ώρες.

Φαινόταν ταλαιπωρημένη και επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Όπως κατέγραψε το lamiareport.gr, η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή, ενώ και ο συνήγορός της Μιχάλης Αστρακάς, θεωρεί ότι τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ελλιπή. Στο πλευρό της μάλιστα είχε τόσο το σύζυγό της όσο και το γιο της.

Εν τω μεταξύ την Αστυνομία απασχολεί και η υπόθεση διάρρηξης του σπιτιού της δολοφονημένης. Το προηγούμενο 24ωρο η πόρτα βρέθηκε όχι απλώς παραβιασμένη, αλλά διαλυμένη από τα κασώματα, πιθανότατα με βαριοπούλα, προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι. Τα ερωτηματικά είναι πολλά, καθώς πρόκειται για ένα σπίτι, που είναι στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας και πηγαινοέρχονται αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο των δύο διαρρκτών, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείες και οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.