Θρίλερ με τα νεκρά βρέφη σε Ηλεία και Αχαΐα: Το ανατριχιαστικό βίντεο που έφτιαξε η 24χρονη με Τεχνητή Νοημοσύνη

Θρίλερ με τα νεκρά βρέφη σε Ηλεία και Αχαΐα: Το ανατριχιαστικό βίντεο που έφτιαξε η 24χρονη με Τεχνητή Νοημοσύνη

Η προειδοποίηση του πατέρα της Ειρήνης στους συγχωριανούς - «Προσπαθούν να μου φορτώσουν πράγματα με τα οποία δεν έχω σχέση»

Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο είχε δημοσιεύσει η 24χρονη στα social media λίγες μέρες αφότου πέθανε το πρώτο της παιδί και το οποίο λίγους μήνες αργότερα το επεξεργάστηκε μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης και φαίνεται το μωρό της να μιλάει.

Το βίντεο το ανήρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και φαινόταν το μωρό να λέει την ιστορία της ζωής του. Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε, ότι ο πατέρας της 24χρονης προειδοποιούσε τους συγχωριανούς του, να μην αφήνουν την κόρη του με παιδιά. Είπε επίσης, ότι η Ειρήνη γεννούσε τα παιδιά της, έπαιρνε την επιδότηση των 2.000 ευρώ και μετά από λίγο χρόνο πέθαιναν. «Δεν ξέρει καν ποιοι είναι οι πατεράδες των παιδιών. Του ενός νομίζω ήταν Πακιστανός, για το δεύτερο δεν ξέρει κανείς», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γνώμη» δημοσίευσε πληροφορίες, ότι η Εισαγγελία Πατρών διερευνά στοιχεία για ένα ακόμα αδελφάκι της 24χρονης, το οποίο μεταφέρθηκε με υποξαιμία στο νοσοκομείο, όταν η οικογένεια έμενε στην Αχαΐα. Το παιδάκι αυτό ευτυχώςκατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί. Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει φθάσει στην Εισαγγελία Πατρών και αναζητούνται τα επίσημα στοιχεία από το νοσοκομείο, για το αν όντως υπήρξε τέτοιο συμβάν. Υποξία (υποξαιµία) στα βρέφη, µπορεί να προέλθει από µία σειρά παθολογικών (ή και µη) αιτιών, µε αποτέλεσμα το οξυγόνο του βρέφους να πέσει σε ποσοστό κάτω του 90%. ∆εν αποκλείεται να επέλθει και ο θάνατος από αυτό.

Σε περίπτωση που η εισαγγελία εξακριβώσει την ύπαρξη ενός έκτου µωρού, τότε θα συμπληρώσει τον φάκελό της, στον οποίον µέχρι σήμερα υπάρχει σχεδόν ολοκληρωμένη έρευνα για τα τρία πρώτα βρέφη (το ένα της Κατερίνας στην Κάτω Αχαΐα και τα δύο της Ειρήνης). Συγκεντρώνονται επίσης πληροφορίες για το τέταρτο μωρό της Καλλιόπης από την Αµαλιάδα, όπως και για την αδελφούλα της Ειρήνης, που πέθανε στην Αργολίδα, όταν εκείνη ήταν 14 ετών (το 2014).

Η έρευνα προχωρά

Το αποτέλεσμα της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών µε τα καινούργια στοιχεία που έχουν ανακύψει, αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στις υποθέσεις του θανάτου τεσσάρων βρεφών από την Αχαΐα και την Ηλεία. Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας, θα εξεταστούν τόσο τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχει σχηματίσει η Αστυνομία, όσο και τα πορίσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Παράλληλα, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα των βρεφών που απεβίωσαν, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού περιβάλλοντος των οικογενειών των βρεφών. Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά µε τους θανάτους των βρεφών από τις αρχές του 2021, οπότε και καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος.

«Προσπαθούν να μου φορτώσουν πράγματα με τα οποία δεν έχω σχέση»

Η ίδια η 24χρονη επιμένει, ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των βρεφών και πως προσπαθούν να της φορτώσουν πράγματα που δεν έχει κάνει. «Μεγάλωσα δύσκολα, οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Με τους γονείς µου µετακινηθήκαµε αρκετές φορές, ζούσαµε σε άθλιες συνθήκες. Εγώ προσωπικά έχω κάνει λάθη στη ζωή µου, όπως όταν έφυγα πριν από λίγα χρόνια από το σπίτι µου µε έναν φίλο µου για λίγες µέρες. Όµως, τα παιδιά µου τα υπεραγαπούσα και έκανα τα πάντα για αυτά», είπε.

«Είχα περιστασιακές σχέσεις µε κάποια άτοµα από σχετικά νεαρή ηλικία. Έζησα και τον θάνατο της νεογέννητης αδερφής µου πριν από µια 10ετία, πάνε και αυτό να µου το χρεώσουν σήµερα. Όµως, εγώ προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή µου, εργάζοµαι για να τα βγάλω πέρα και παλεύω να µάθω για ποιον λόγο πέθαναν τα παιδιά µου», πρόσθεσε.