Θρίλερ με τα νεκρά βρέφη σε Ηλεία και Αχαΐα: «Φαινόταν το μωρό χλωμό με μελανιασμένα μάτια»

Θρίλερ με τα νεκρά βρέφη σε Ηλεία και Αχαΐα: «Φαινόταν το μωρό χλωμό με μελανιασμένα μάτια»

Τι έδειχναν οι φωτογραφίες του έξι μηνών νεκρού παιδιού της φίλης της που έστειλε η 24χρονη στη μητέρα της και άλλα άτομα

Απαντήσεις ζητά η μητέρα του έξι μηνών βρέφους, το οποίο χάθηκε ξαφνικά από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ το πρόσεχε η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου.

Η μητέρα του μωρού και κουμπάρα της 24χρονης, της είχε ζητήσει να το προσέχει για να βγει μια βόλτα με τον τότε σύντροφό της. «Είχε βγει το μωρό από το νοσοκομείο, όπου είχε νοσηλευτεί για αρκετό καιρό με συμπτώματα επιληψίας και είχαμε ανάγκη να βγούμε μια βόλτα. Μετά από δύο-τρεις ώρες μας πήρε τηλέφωνο η κοπέλα της Ειρήνης κλαίγοντας και μας είπε ότι το παιδί ήταν νεκρό. Πήραμε την Ειρήνη και μας έλεγε αλλοπρόσαλλα πράγματα. Μία ότι το παιδί είναι καλά, μία ότι το πάει στο νοσοκομείο. Τρέξαμε στο νοσοκομείο κι εκεί μας είπαν, ότι το παιδί ήταν νεκρό», είπε ο πρώην σύντροφος της μητέρας του παιδιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε, πως είχε λάβει κι εκείνος στο κινητό του τις επίμαχες φωτογραφίες, που έβγαζε η 24χρονη το νεκρό βρέφος στο σπίτι και όπως είπε, θα τις δώσει στην Αστυνομία. Τις ίδιες φωτογραφίες τις είχε στείλει και στη μητέρα της, αλλά και σε άλλους ανθρώπους. «Τις είχε στείλει και σε μένα αυτές τις φωτογραφίες. Βασικά, τις είχε στείλει σε αρκετούς, έχουμε χάσει πλέον το μέτρημα. Έδειχναν το μωρό χλωμό, με μελανιασμένα μάτια. Δεν ήταν φυσιολογική η εικόνα αυτή κι εκείνη επέμενε, ότι το μωρό ήταν καλά», είπε μια ακόμα φίλη της μητέρας του μωρού.

Όπως είπε, εκείνη δεν έκανε παρέα με την 24χρονη και την είχε δει μια-δυο φορές. Όμως της είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλούσε για το δικό της μωρό, που επίσης είχε πεθάνει. «Μου είχε πει, ότι είχε πεθάνει το μωρό της, αλλά είχε μια απάθεια. Θυμάμαι έλεγε "ε, τι να κάνω, να πεθάνω κι εγώ; Η ζωή συνεχίζεται"», είπε. Σημείωσε τέλος, πως η 24χρονη αντιμετώπιζε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, λόγω των άσχημων παιδικών χρόνων που είχε περάσει. Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα της έδερνε τόσο την ίδια, όσο και την αδελφή της, ενώ την είχε διώξει πολλές φορές από το σπίτι.