Θρίλερ με τέσσερα νεκρά μωρά σε Αχαΐα και Ηλεία: «Εξαφανίστηκε μετά την κηδεία του παιδιού μου»

Θρίλερ με τέσσερα νεκρά μωρά σε Αχαΐα και Ηλεία: «Εξαφανίστηκε μετά την κηδεία του παιδιού μου»

Η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από εναξήγητο λόγο για την 24χρονη που το πρόσεχε και στα χέρια της οποίας κατέληξε, όπως και τα άλλα τρία μωρά

Απαντήσεις ζητά η Κατερίνα, η μητέρα του έξι μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή από ανεξήγητο λόγο τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ το πρόσεχε η 24χρονη Ειρήνη.

Η νεαρή γυναίκα ήταν παρούσα στους θανάτους τριών ακόμα βρεφών, τα δύο από τα οποία ήταν δικά της. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Κατερίνα εξομολογήθηκε, πως δεν ήθελε να πιστέψει, πως η 24χρονη θα μπορούσε να κάνει κάτι κακό στο παιδί της. Ωστόσο, πολλά πράγματα που ξαναθυμάται τώρα, της φαίνονται περίεργα. «Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, θέλω μόνο απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί μου», είπε αρχικά.

«Συγκατοικούσαμε με την Ειρήνη. Της είπα αν μπορεί να προσέξει για λίγο τη μικρή γιατί θα έβγαινα έξω. Μου είπε ναι. Μετά από δύο τρεις ώρες με πήρε τηλέφωνο ένα άλλο πρόσωπο, που του είχε τηλεφωνήσει η Ειρήνη και μου είπε κλαίγοντας ότι πέθανε το μωρό μου» συνέχισε η νεαρή γυναίκα. Η 24χρονη όμως είπε στον σύντροφο της μητέρας ότι το παιδί ήταν μια χαρά. Επέμενε μάλιστα ότι το μετέφερε ζωντανό στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί είπαν πως το παιδί έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες του νεκρού μωρού και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

«Στην κηδεία του παιδιού μου ωρυόταν, έκλαιγε πιο πολύ από εμένα. Δεν καταλάβαινα τι έκανε. Μου είπαν, ότι έκανε έτσι από τις τύψεις της. Μετά την κηδεία στο σπίτι τη ρώτησα γιατί έφυγε το παιδί μου. Με κοιτούσε αμήχανα. Τη ρώτησα τι συνέβη και μου είπε πως έβγαλε έναν ήχο, έδειχνε να μην αναπνέει καλά και μελάνιασε. Το παιδί μου όμως ήταν καλά, οι εξετάσεις του ήταν καλές», είπε η Κατερίνα.

Μετά την κηδεία η 24χρονη εξαφανίστηκε. Έφυγε από το σπίτι, άλλαξε αριθμό τηλεφώνου και όσο κι αν την έψαξε, δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή μαζί της. Στη συνέχεια έμαθε για τους θανάτους των μωρών της, αλλά και για τις φωτογραφίες του νεκρού παιδιού της. «Μου είπαν ότι έβγαζε φωτογραφίες το παιδί μου νεκρό μέσα στο σπίτι μας και τις έστελνε σε διάφορους ανθρώπους. Η πρώτη που το έστειλε, ήταν η μητέρα της. Ποιος κάνει κάτι τέτοιο; Πού βρήκε αυτή την ψυχραιμία; Πώς ήταν τόσο αναίσθητη», αναρωτήθηκε η Κατερίνα.

Πώς αποφάσισε να ανοίξει την υπόθεση του παιδιού της

Ο τέταρτος θάνατος του μικρού Παναγιωτάκη τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα, με σχεδόν παρόμοιο τρόπο με εκείνο που έφυγε το δικό της παιδί ήταν το γεγονός που την έκανε να πάρει την απόφαση να ανοίξει την υπόθεση του θανάτου του παιδιού της. «Ο θάνατος του Παναγιωτάκη με έβαλε σε υποψίες. Το παιδί ήταν μια χαρά, όπως και το δικό μου και ξαφνικά χάθηκε. Δεν ξέρω πώς έφυγε, αν φταίνε οι γιατροί, ποιος φταίει, εγώ θέλω να μαθευτεί η αλήθεια και να βρουν δικαίωση αυτά τα μωρά», είπε.

«Μου φάνηκε επίσης περίεργο που είπε ότι δε θέλει να δεθεί με το τεσσάρων ετών αδελφάκι της γιατί φοβάται ότι θα πάθει κακό. Τι εννοούσε με αυτό;», πρόσθεσε. Όσο για τον χαρακτήρα της σημείωσε: «Ήταν περίεργη. Κατέληξα ότι τελικά δεν την ήξερα. Εμπιστεύτηκα το παιδί μου σε μια άγνωστη. Αν επιβεβαιωθεί αυτό που φοβάμαι τότε θα καταδικάσω τον εαυτό μου», είπε.