Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ καβγάδιζε με άλλον οδηγό για παρολίγον… τροχαίο

Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ καβγάδιζε με άλλον οδηγό για παρολίγον… τροχαίο

Ο 27χρονος γλίτωσε μόνο με υλικές ζημιές στη μοτοσικλέτα του από τη σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, αλλά η συνέχεια ήταν επεισοδιακή

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στην κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης, με απολογισμό τον τραυματισμό ενός 27χρονου ντελιβερά, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα τροχαίο με υλικές ζημιές που έγινε στην πλατεία Κορνάρου και στο οποίο ενεπλάκη ο 27χρονος με τη μοτοσικλέτα του και ένας 24χρονος που οδηγούσε ένα αγροτικό φορτηγό. Μολονότι το ατύχημα ήταν μόνο με υλικές ζημιές, οι δύο νεαροί οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται στον δρόμο. Ο καβγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια. Το αποτέλεσμα ήταν ο 27χρονος να πέσει στο οδόστρωμα, πιθανότατα μετά από σπρώξιμο,τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν άλλο ΙΧ.

Το διερχόμενο όχημα πάτησε τον 27χρονο στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα υποβληθεί και στο αναγκαίο χειρουργείο.