Θρίλερ με την θανάσιμη πτώση 37χρονου από τον 4ο όροφο στο Βόλο – Αποκλείστηκε το σενάριο της αυτοκτονίας

Θρίλερ με την θανάσιμη πτώση 37χρονου από τον 4ο όροφο στο Βόλο – Αποκλείστηκε το σενάριο της αυτοκτονίας

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ο επιχειρηματίες να πέφτει από παράθυρο και όχι από το μπαλκόνι

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη Λάρισε της σορού του 37χρονου επιχειρηματία που έπεσε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι ιατροδικαστές απέκλεισαν και επίσημα το σενάριο της αυτοκτονίας, ενώ από τον ιατροδικαστή εξετάστηκε και η σύντροφος του. Η εξέταση της νεαρής κοπέλας με την οποία είχε σχέση για μικρό χρονικό διάστημα, ήταν καθαρή, καθώς δεν εντοπίστηκαν αμυχές, μώλωπες, αλλά ούτε και σημάδια πάλης. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, φαίνεται ότι ο 37χρονος δεν έπεσε από το μπαλκόνι, αλλά από παράθυρο του διαμερίσματος.

Το προσεχές διάστημα θα διευκρινιστεί, το εάν θα ανοίξει δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου του επιχειρηματία, ενώ η έρευνα για τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης συνεχίζεται. Σύμφωνα με θείο του 37χρονου που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θύμα δεν αντιμετώπιζε οικονομικά ή άλλα προβλήματα, αντιθέτως ήταν υγιής και επαγγελματικά πήγαινε πολύ καλά, ενώ ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η οικογένεια του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.