Μαρινέλλα: Αυτή την εβδομάδα θα βγει από την ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη

Μαρινέλλα: Αυτή την εβδομάδα θα βγει από την ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ερωτηθείσα γιατί η δημοφιλής ερμηνεύτρια παραμένει στη ΜΕΘ τόνισε ότι «οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες ιατρούς του

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μετέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα γιατί ενώ η Μαρινέλλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει ακόμα στη ΜΕΘ, η κ. Παγώνη τόνισε, ότι «είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί, ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες ιατρούς του. Οι υπόλοιποι δε μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω».

Η Ματίνα Παγώνη συνέχισε λέγοντας ότι «η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο αυτήν την εβδομάδα και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης».