Εγγονός πρώην υπουργού συνελήφθη για ληστεία ανηλίκων στην Κηφισιά

Εγγονός πρώην υπουργού συνελήφθη για ληστεία ανηλίκων στην Κηφισιά

Τους πήραν χρήματα με απειλή σπασμένου μπουκαλιού

Οι αστυνομικοί στην Κηφισιά προχώρησαν στη σύλληψη νεαρών για ληστείες και κλοπές, μεταξύ των οποίων και ο εγγονός πρώην υπουργού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 15 ετών, πλησίασαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τους ανέφεραν ότι, καθώς περνούσαν από το άλσος Συγγρού, ομάδα νεαρών που κάθονταν σε κιόσκι, τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού, τους ζήτησαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, μετέδωσε το newsbeast.

Τα δύο παιδιά έδωσαν στην ομάδα των νεαρών ληστών τα χρήματα που είχαν πάνω τους και συγκεκριμένα το ποσό των πέντε ευρώ.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κινήθηκαν στην περιοχή προχωρώντας σε αναζήτηση των δραστών. Γρήγορα κατάφεραν να εντοπίσουν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, στην πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά, ηλικίας 14, 15 και 18 ετών.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς όπου κλήθηκαν τα δύο θύματα μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για τα άτομα που τους επιτέθηκαν.

Ανεπιφύλακτα αναγνώρισαν τους δύο από αυτούς.

Μάλιστα, ανήλικος δράστης φαίνεται να είναι εγγονός τέως υπουργού παρελθούσης κυβέρνησης και μετέπειτα ανεξάρτητου βουλευτή.