Συγκάλυψη καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης που δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές της στο σχολείο στη Νίκαια

Συγκάλυψη καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης που δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές της στο σχολείο στη Νίκαια

«Το παιδί μου έμεινε χτυπημένο για δύο ώρες στο σχολείο» χωρίς να την ενημερώσουν όπως επισημαίνει - Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Αστυνομία

Συγκάλυψη καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές της στο προαύλιο του σχολείου τους στη Νίκαια.

«Η κόρη μου ρώτησε ένα κορίτσι, γιατί την είπε ψώνιο. Τότε, εκείνο κάλεσε άλλα παιδιά και τέσσερις συμμαθητές της άρχισαν να τη χτυπούν, ένας στο κεφάλι, οι άλλοι στη μέση και το σώμα» είπε η μητέρα μιλώντας στην ΕΡΤ για την άγρια επίθεση που έστειλε το ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο. «Ούτε τους έβρισε, ούτε τίποτα. Και ήρθε το κορίτσι, φώναξε τα άλλα παιδιά και αρχίσαν και τη χτυπούσαν κάτω», πρόσθεσε.

«Το παιδί μου έμεινε χτυπημένο για δύο ώρες στο σχολείο. Δε με πήραν καν τηλέφωνο. Περίμεναν να τελειώσει το ωράριο του σχολείου», κατήγγειλε στη συνέχεια, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τη διαχείριση του περιστατικού. «Το περιστατικό έγινε στις 11:00 στο διάλειμμα και στη 1:15 ο άνδρας μου πήρε το παιδί και του το είπε. Το παιδί έμεινε δύο ώρες χτυπημένο», είπε η μητέρα αποκαλύπτοντας πως μια δασκάλα, η οποία ενημερώθηκε για την επίθεση από άλλη μαθήτρια, δεν πήγε ποτέ να δει τι συμβαίνει.

Η μητέρα δήλωσε ακόμα ότι το παιδί της είναι συγκλονισμένο και μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δε θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. «Το παιδί μου είναι πολύ ήσυχο και ποτέ δεν είχε αναφέρει παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν», ανέφερε. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω ζαλάδας και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Παράλληλα, το σχολείο διερευνά την υπόθεση και αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για τα γεγονότα.