Μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

Μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

Ο 50χρονος είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στο δίκυκλο, με το κορίτσι να το παίρνει, αλλά σε μικρή απόσταση έπεσε και τραυματίστηκε, με τον ιδιοκτήτη της μηχανής να την χτυπάει με μπουνιές

Μία μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 50χρονο ιδιοκτήτη του δικύκλου.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στις βόρειες συνοικίες του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, παρέα μαθητών καθόταν σε παγκάκι έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και εκείνη την ώρα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών περίπου πήγε στο κατάστημα για να ψωνίσει. Άφησε το δίκυκλο με το κλειδί στη μηχανή και μπήκε στο σούπερ μάρκετ. Τότε μια μαθήτρια από την παρέα ανέβηκε στο δίκυκλο, έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν στενό δρόμο της περιοχής. Λίγα μέτρα παρακάτω, όμως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.

Βγαίνοντας από το κατάστημα και αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, ο ιδιοκτήτης του δικύκλου έτρεξε προς το σημείο και ενώ η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, εκείνος άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές σε όλο το σώμα της. Μαρτυρίες αναφέρουν, ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα μπροστά σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την Αστυνομία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και στη συνέχεια το μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του.

Στο σημείο μετέβη μετά από λίγο και η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.