Άγριο έγκλημα στην Εύβοια: Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του, στο νεκροταφείο του χωριού

Άγριο έγκλημα στην Εύβοια: Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του, στο νεκροταφείο του χωριού

Τι συνέβη μεταξύ των δύο ανδρών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από αργά χθες τη νύχτα ο 38χρονος δράστης που μαχαίρωσε τον θείο του στο Σπαθάρι Ευβοίας.

Ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και με πολλαπλές μαχαιριές τον τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Σύμφωνα με το evima.gr, ο δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να χτενίζει την περιοχή.

Τελικά, τον εντόπισε και τον συνέλαβε λίγο πριν τα μεσάνυχτα,  στο νεκροταφείο του χωριού.

Ο 38χρονος είχε κρυφτεί στο νεκροταφείο και μόλις είδε τους αστυνομικούς, άρχισε να επικαλείται τα θεία.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Α.Τ. Μαντουδίου και σήμερα Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο δράστης ζήτησε χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει από τον θείο του

Τα χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει από τον θείο του φέρεται να ήταν ο λόγος για τον οποίο ο 38χρονος αποφάσισε να σκοτώσει τον συγγενή του με έξι μαχαιριές στην Εύβοια.

Το φονικό έγινε στην περιοχή Σπαθάρι στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, το βράδυ της Τρίτης 8/10 με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη.

Όπως επισημαίνει eviaonline.gr , ο ανιψιός του άτυχου ηλικιωμένου του κατάφερε έξι μαχαιριές, η μία δε εξ αυτών στον λαιμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 65χρονου, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 38χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο 38χρονος όμως στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε. Παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του, ο 65χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.