Σοκ προκαλούν τα ντοκουμέντα φρίκης με αποκεφαλισμένα γατάκια στην Κυψέλη

Σοκ προκαλούν τα ντοκουμέντα φρίκης με αποκεφαλισμένα γατάκια στην Κυψέλη

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας από τον περασμένο Δεκέμβριο για τον δράστη ή τους δράστες της κτηνωδίας

Οργή προκαλούν τα ντοκουμέντα βαρβαρότητας σε περιοχές της Κυψέλης με αποκεφαλισμένα γατάκια, με τους κατοίκους να ανησυχούν όχι μόνο για τυχόν νέες κτηνωδίες σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων, αλλά και για το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να μην έχουν πλέον στο στόχαστρό τους μόνο τετράποδα.

Οι κάμερες ασφαλείας στα σημεία των επιθέσεων, δεν έχουν δώσει απαντήσεις στους αστυνομικούς. Από τις 14 Δεκεμβρίου 2023 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πέντε επιθέσεις με κοινά χαρακτηριστικά, που κάνουν φιλόζωους και αστυνομικούς να σκέφτονται, ότι πιθανότατα κρύβεται το ίδιο πρόσωπο. «Οι περισσότεροι εγκληματίες ξεκινούν από δολοφονίες ζώων και μετά προχωρούν σε ανθρωποκτονίες. Είναι πολύ πιο εύκολο να σκοτώσει κανείς ένα ζωάκι», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Στις 27 Σεπτεμβρίου βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο μήνυμα πάνω από νεκρή γάτα και δυο μέρες μετά εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο ένα γατάκι σε άλλη περιοχή της Κυψέλης. Οι χειρότεροι φόβοι ορισμένων είχαν μόλις επιβεβαιωθεί. Και οι πέντε γάτες που βρέθηκαν νεκρές σε περιοχές της Κυψέλης τον τελευταίο χρόνο, είχαν αποκεφαλιστεί με χειρουργικό τρόπο. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, τα γατάκια που βρέθηκαν στο στόχαστρο, δεν είχαν ενοχλήσει κανέναν. Ο δράστης έγραψε, ότι αυτό που θα όπλιζε εκ νέου τα χέρια του, ήταν το γεγονός πως κάποιοι από τους κατοίκους τάιζαν τα ζώα.

«Το σημείο που βρέθηκε η ακρωτηριασμένη γατούλα, βρίσκεται σε σημείο όπου κάποιοι άνθρωποι ταΐζουν τα ζώα. Υπάρχουν κι άλλα σημειώματα, στο πρόσφατο παρελθόν, σε άλλα δέντρα παραπλεύρως, που απειλούσαν και οι απειλές ήταν εναντίον γυναίκας, που ταΐζει ζώα στην περιοχή», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. Κανείς δεν θυμάται κάποιον καυγά ή κάποια κίνηση που μπορεί να συνδεθεί με τα όσα έγιναν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, στην αστυνομία έχει δοθεί μία συγκεκριμένη περιγραφή ενός ατόμου που κινείται στην περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.