Καταγγελία-σοκ πατέρα 14χρονου θύματος bullying στη Θεσσαλονίκη: «Μας επιτέθηκαν, έβγαλαν μαχαίρι στη σύζυγό μου»

Καταγγελία-σοκ πατέρα 14χρονου θύματος bullying στη Θεσσαλονίκη: «Μας επιτέθηκαν, έβγαλαν μαχαίρι στη σύζυγό μου»

Το παιδί είχε πέσει θύμα τριών συμμαθητών του οι οποίοι τον εγκλώβισαν στις τουαλέτες του σχολείου καταγράφοντας με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους

Σοκ προκαλεί καταγγελία του πατέρα του 14χρονου μαθητή, που την περασμένη εβδομάδα εγκλώβισαν ανήλικοι μέσα στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν, αποκαλύπτοντας ότι μετά την μήνυση κατά των δραστών, ο ίδιος και η οικογένειά του δέχθηκαν από τους ανήλικους μια τρομακτική επίθεση.

Ο κ. Λάμπρου πήγε να υπερασπιστεί το παιδί του και έγινε ο ίδιος και η οικογένεια του θύματα. Ο πατέρας του 14χρονου μαθητή στη Θεσσαλονίκη μιλώντας στο STAR αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες που προκαλούν τρόμο, όταν ανήλικοι δεν δίστασαν να επιτεθούν σε εκείνον και την πρώην σύζυγο του βγάζοντας μέχρι και μαχαίρι. «Πήραμε το παιδί και φεύγαμε. Την πρώην σύζυγό την έφτυσαν στο πρόσωπο. Την χτύπησε μία κοπέλα με μπουνιά. Στη συνέχεια πήγε να βγάλει και μαχαίρι», λέει ο κ. Λάμπρου.

Την ίδια ώρα στη Γλυφάδα, η 14χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από συνομήλικές της, προσπαθιεί να ξεχάσει όσα βίωσε. Για πρώτη φορα μετά τον ξυλοδαρμό της πηγε στο σχολείο, για να μιλήσει με ειδικούς ψυχολόγους, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε νέες ταυτοποιήσεις για την υπόθεση.