Άγνωστοι μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν στη Λεωφόρο Συγγρού – Δύο τραυματίες

Άγνωστοι μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν στη Λεωφόρο Συγγρού – Δύο τραυματίες

Στο σημείο βρέθηκαν δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 3/10 στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Ειδικότερα στις 3:15 τα ξημερώματα η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 και με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως άγνωστοι μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα του Mega του μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα.

 

Μετά από λίγο, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, ένα 35χρονο και έναν 22χρονο.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατέβηκε και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Στη συνέχεια κατέβηκε και ο δεύτερος και πυροβόλησε τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό είναι ανοιχτά και στο σημείο βρέθηκαν δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας.