Μυστήριο με την εξαφάνιση 75χρονης στα Χανιά – «Κάποιος την σκότωσε και μετέφερε το πτώμα»

Μυστήριο με την εξαφάνιση 75χρονης στα Χανιά – «Κάποιος την σκότωσε και μετέφερε το πτώμα»

Η οικογένεια της πιστεύει, ότι κάποιος ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε, τη σκότωσε και μετέφερε αλλού το σώμα της, για να μην αναλάβει τις ευθύνες του

Μυστήριο επικρατείο με την εξαφάνιση γυναίκας στα Χανιά, την οποία αναζητά η οικογένειά της εδώ και δύο χρόνια.

Η 75χρονη μητέρα επτά παιδιών και γιαγιά 19 εγγονιών εξαφανίστηκε μυστηριώδως στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι του γιου της, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Τα ίχνη της όμως χάθηκαν και έκτοτε αγνοείται η τύχη της, ενώ δεν έχει βρεθεί κανένα προσωπικό αντικείμενο που είχε μαζί της, όπως το μπαστούνι και το μαντήλι της. Όταν τα παιδιά της ανησύχησαν, που η μητέρα τους δεν έχει δώσει σημεία ζωής, βγήκαν στους δρόμους να την αναζητήσουν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στον δρόμο που πήρε η αγνοούμενη για να πάει στον προορισμό της, εντόπισαν ποσότητα αίματος στο οδόστρωμα. Έσπευσαν να ενημερώσουν την Αστυνομία, όμως μέχρι να φτάσουν στο σημείο, ξέσπασε βροχή και δεν κατάφεραν να συλλέξουν υλικό για εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί, εάν ανήκει στη γυναίκα ή σε κάποιο ζώο.

«Κάποιος τη σκότωσε και πήρε το πτώμα»

Σε βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. και προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φαίνεται η γυναίκα λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, να περπατάει αργά στον δρόμο, να τον διασχίζει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Λίγο αργότερα, περίπου 7 λεπτά, πέρασαν από το ίδιο σημείο και οι δύο κόρες της, όμως δεν τη συνάντησαν.

Μάρτυρας που κατέθεσε στις αρχές, υποστήριξε ότι είδε τη γυναίκα στο νεκροταφείο, όμως κάτι τέτοιο δεν το υιοθετούν τα παιδιά της. Ισχυρίζονται, ότι δεν είχε κανέναν λόγο να πάει εκεί και ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας είπε ψέματα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο μάρτυρας ήταν σε άλλο μέρος και όχι στην περιοχή του νεκροταφείου, όπου υποθετικά είδε την αγνοούμενη.

Η οικογένεια της 75χρονης πιστεύει, ότι κάποιος ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε, τη σκότωσε και μετέφερε αλλού το σώμα της, για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. «Δύο χρόνια τώρα παλεύουμε να μάθουμε τι συνέβη. Όσο ζω, εγώ και τα αδέλφια μας θα την αναζητούμε. Η μάνα μας είναι κάπου θαμμένη και δεν ξέρουμε πού», υποστήριξαν τα παιδιά της με δάκρυα στα μάτια.