Εφιάλτης για δύο ανήλικες αδελφές: Ο πατέρας τους ομολόγησε ότι ασελγούσε σε βάρος τους από την ηλικία των 8 ετών

Εφιάλτης για δύο ανήλικες αδελφές: Ο πατέρας τους ομολόγησε ότι ασελγούσε σε βάρος τους από την ηλικία των 8 ετών

Μετά την καταγγελία τόσο ο ίδιος, όσο και το συγγενικό περιβάλλον του, άρχισαν να εξαπολύουν απειλές εναντίον μητέρας και παιδιών, επειδή μίλησαν στην αστυνομία

Ανατριχίλα προκαλεί νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών από τον πατέρα τους, ο οποίος όταν τον κατήγγειλαν, αρνήθηκε τα πάντα, μέχρι που τα δύο κορίτσια άρχισαν να μιλούν μπροστά του για ό,τι τους έκανε και ομολόγησε τις πράξεις του.

Ειδικότερα, κτηνοτρόφος σε νησί φέρεται να ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του, ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών, από πολύ μικρή ηλικία. Η φρίκη που ζούσαν, έγινε γνωστή, όταν η μικρότερη κόρη εκμυστηρεύτηκε στη μεγαλύτερη αδελφή της, ότι ο πατέρας της ασέλγησε στο κορμάκι της μέσα στο ποιμνιοστάσιό του. Η εξομολόγηση αυτή οδήγησε την 15χρονη ενώπιον της μητέρας της, στην οποία αποκάλυψε όσα έζησαν και οι δύο. Όπως υποστήριξε η δικηγόρος της μητέρας, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άνδρας ασέλγησε πρώτα στη μεγαλύτερη κόρη, όταν ήταν στην τρίτη δημοτικού και για έναν χρόνο και στη συνέχεια, όταν μεγάλωσε πια, άπλωσε τα χέρια του στη μικρότερη.

«Πρόσεχε τον μπαμπα»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 15χρονο σήμερα κορίτσι είχε προειδοποιήσει τη μικρότερη αδελφή της για τον πατέρα τους, χωρίς ωστόσο να τις πει, τι είχε βιώσει η ίδια. Μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, η 13χρονη πλέον προσέγγισε την αδελφή της και της διηγήθηκε όλα όσα είχε περάσει στα χέρια του πατέρα τους. Έτσι αποφάσισαν και οι δύο να μιλήσουν στη μητέρα τους. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι από το σχολείο τους, εκμυστηρεύτηκαν όσα είχαν ζήσει. Λίγο αργότερα επέστρεψε ο πατέρας στο σπίτι, ο οποίος δεν αρνήθηκε τις πράξεις του.

«Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;»

Η μητέρα των δύο κοριτσιών μιλώντας στην εκπομπή, εξήγησε τους λόγους που δεν πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγό της. «Μου είπαν ότι την περασμένη Πέμπτη πήρε τη μικρή στον στάβλο, της κατέβασε τα ρούχα και άρχισε να τη χαϊδεύει. Μου είπε η μεγάλη, ότι δεν είναι μόνο αυτό. Μου είπε ότι "το έκανε και σε μένα, όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού. Αυτό έγινε τρεις φορές. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, πως αν το κάνει και στην αδελφή μου θα στο πω. Είχα ενημερώσει την αδελφή μου"», ανέφερε η μητέρα. «Τη μεγάλη κόρη μας, επί ενάμιση χρόνο, της σήκωνε την μπλούζα και της χάιδευε το στήθος. Το ίδιο έκανε και στη μικρή. Τη ρωτούσε "Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;". To έκανε στο σαλόνι και κοιτούσε από το παράθυρο, μήπως έρθει κανείς».

Όταν ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της, εκείνος αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Όταν οι κόρες του άρχισαν να μιλούν μπροστά του, για ό,τι τους έκανε, τότε ομολόγησε τις πράξεις του. Η μητέρα σοκαρισμένη πήρε τις κόρες της και έφυγαν από το σπίτι και δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Την περασμένη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε μόνος του στις αρχές, όμως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση ερευνάται.

Λίγες ώρες αργότερα, τόσο ο ίδιος, όσο και το συγγενικό περιβάλλον του, άρχισαν να εξαπολύουν απειλές εναντίον μητέρας και παιδιών, επειδή μίλησαν στην αστυνομία, σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας. Η μητέρα σοκαρισμένη πήρε τις κόρες της και έφυγαν από το σπίτι και δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.