Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

«Τον είδα λιπόθυμο και πήγα να τους κυνηγήσω. Ο ένας ανέβηκε στη μηχανή, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε», είπε αυτόπτης μάρτυρας

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/09) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:00 έξω από ψιλικατζίδικο σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο προσκήνιο η εκπομπή «Live News» του Mega, δύο άγνωστοι πλησιάζουν τον προμηθευτή του καταστήματος, τον χτυπούν και στην συνέχεια αρπάζουν τη τσάντα του, η οποία περιείχε 2.000 ευρώ.

Οι δράστες ανέβηκαν στη μηχανή και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ένας από αυτούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο συνάδελφος του προμηθευτή είδε το θύμα πεσμένο και προσπάθησε να κυνηγήσει τους δράστες, ωστόσο ο πυροβολισμός τον απέτρεψε.

«Τον είδα όταν βγήκα από το φορτηγό να φωνάζει. Τον είδα λιπόθυμο και πήγα να τους κυνηγήσω. Ο ένας ανέβηκε στη μηχανή, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Μετά εγώ σταμάτησα. Τον περίμεναν εκεί στους κάδους. Αν δεν με πυροβολούσε θα τον έπιανα. Άμα δεν είχε όπλο θα μπορούσα να τους πιάσω», είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής.