«Ήταν όλα στην πλάκα» λέει ο πατέρας του 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο μαθητή στην Ερμιόνη

«Ήταν όλα στην πλάκα» λέει ο πατέρας του 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο μαθητή στην Ερμιόνη

Υποστηρίζει ότι το μικρό παιδί οικειοθελώς πήγε να το... ξυρίσει ο γιος του και ότι «το θεωρούσαν παιχνίδι»

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο πατέρας του 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα έναν 12χρονο μαθητή στην Ερμιόνη Αργολίδας και ο οποίος μετά την απολογία του κρατείται στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων της Νέας Κασσαβέτειας Μαγνησίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο πατέρας του κατηγορούμενου είπε ότι «το παιδί μου, του αρέσει να κουρεύει και έχει μία τσάντα, που όλο πηγαίνει σε δουλειές. Σε αυτήν βάζει τα βιβλία και μετά το σχολείο τα βγάζει και βάζει τα ρούχα και τα εργαλεία της δουλειάς. Τα παιδιά το ξέρουν ότι ξυρίζει και κουρεύει. Μία μέρα είχε ξεχάσει, ότι είχε τη φαλτσέτα, την είδαν τα παιδιά και τους είπαν "αν μπορείς να μας φτιάξεις". Ήταν η πρώτη φορά που πήγε με τη φαλτσέτα. Πολύ κακώς. Όπως πήγαν όλα τα παιδιά, πήγε κι αυτό το παιδί. Δεν έκανε τίποτα με το ζόρι, ήταν όλα στην πλάκα».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «ααν γονείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, λάθος το παιδί μου που πήρε την φαλτσέτα και πήκε εκεί και ζητάει ταπεινά συγγνώμη. Μας είπε το παιδί, ότι δεν ληστέψαν αυτά τα λεφτά, που λένε αυτοί, ούτε τον κράταγαν με το ζόρι. Το μυαλό μας έχει μουδιάσει και προσωπικά σαν γονέας ζητάω συγγνώμη», συμπλήρωσε ο πατέρας του 17χρονου. Ερωτηθείς αν το έκανε κάποιος άλλος στο παιδί του αυτό, θα το θεωρούσε πλάκα, είπε «όχι βέβαια, είναι επικίνδυνο και λάθος αυτό το πράγμα». Σε επισήμανση ότι και δεύτερο παιδί έχει κάνει καταγγελία, είπε ότι «είναι όλοι γνωστοί και παίζανε τα παιδιά εκεί, το θεωρούσαν παιχνίδι».