Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έχει επαφή με το περιβάλλον της

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας η οποία παραμένει για 5ο εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα, μετά από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (25/09) επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα που τραγουδούσε.

«Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές» επισημαίνεται.

Το ανακοινωθέν:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί,

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 30/9 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της είναι θετικές. Δεν χρειάστηκε διασωλήνωση και έχει επαφή με το περιβάλλον της. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αναμένεται να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.