Οικογενειακή τραγωδία στην Κέρκυρα: Γιατί οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν την 49χρονη από την πρώτη στιγμή – «Πες μας την αλήθεια, για το παιδί»

Οικογενειακή τραγωδία στην Κέρκυρα: Γιατί οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν την 49χρονη από την πρώτη στιγμή – «Πες μας την αλήθεια, για το παιδί»

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το θύμα επιχείρησε να τη βιάσει

Η 49χρονη σύζυγος του 68χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους στην Κέρκυραομολόγησε τη δολοφονία του και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από την αστυνομία.

Το θύμα, που βρέθηκε δολοφονημένο στο Πέραμα της Κέρκυρας, εντόπισε η 11χρονη κόρη του, η οποία ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που είδαν νεκρό τον 68χρονο, μέσα σε μια λίμνη αίματος και γυμνό, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι υποψίες τους ενισχύθηκαν από τη στιγμή που εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων πολύ κοντά στην οικία του ζευγαριού ρούχα της 11χρονης με αίματα και μαχαίρι. Τότε, προσήγαγαν αμέσως την 49χρονη σύζυγό του.

«Πες μας την αλήθεια, για το παιδί σου», έλεγαν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να κάνουν την 49χρονη να ομολογήσει τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κρεβατοκάμαρά τους.

Εκείνη τότε «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι χθες το βράδυ ο σύζυγός της επιχείρησε να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και αργότερα πήρε το μαχαίρι και του κατάφερε τα χτυπήματα.

Το ζευγάρι άλλωστε είχε αλληλομηνυθεί στο παρελθόν και υπήρχε ιστορικό για ενδοοικογενειακή βία.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό από περίοικους, οι δύο τα τελευταία δύο χρόνια κατέληγαν συχνά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και αλληλομηνύονταν.

Οι κατηγορίες που αντάλλασαν περιλάμβαναν σωματικές βλάβες, απειλές και εξύβριση, ενώ είχαν γίνει τουλάχιστον τρεις μηνύσεις από τον Ιούλιο του 2022. Σε δύο περιπτώσεις είχε συλληφθεί ο 68χρονος και σε μία η σύζυγός του.