Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η 49χρονη ότι σκότωσε τον άντρα της

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η 49χρονη ότι σκότωσε τον άντρα της

Ήταν εξαρχής η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 68χρονου

Στην ομολογία πως σκότωσε τον σύζυγό της με μαχαίρι, προχώρησε η σύζυγος του 68χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κέρκυρα.

H 49χρονη Ρωσίδα ήταν εξαρχής η βασική ύποπτη για τον θάνατο του άντρα. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας προσπαθούν να ενώσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το corfutvnews.gr. Στο σημείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Κατά την αυτοψία, στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, εντόπισαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα η οποία περιείχε ρούχα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού γεμάτα αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Το χρονικό

Σημειώνεται πως η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν, περίπου στις 3.30 η κόρη του 68χρονου κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι ο πατέρας της επέστρεψε πριν λίγο στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος, και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο εκτός από την κόρη του, βρισκόταν και η σύζυγος του 68χρονου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τα περαστικά ήταν τρία. Το πρώτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στη σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δυο.