Άγρια περιστατικά βίας σε σχολεία της Πάτρας: Τρεις συλλήψεις μαθητριών – Στο νοσοκομείο μία μαθήτρια

Άγρια περιστατικά βίας σε σχολεία της Πάτρας: Τρεις συλλήψεις μαθητριών – Στο νοσοκομείο μία μαθήτρια

Μία 17χρονη, μία 15χρονη και μία 13χρονη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ συνελήφθησαν και οι μητέρες των δύο τελευταίων

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών, αλλά και μαθητριών, όπως αυτά που καταγράφηκαν στην Πάτρα, όπου σε δύο περιπτώσεις ανήλικα κορίτσια συνεπλάκησαν και στη μία από αυτές τις συμπλοκές μία μαθήτρια κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μία 17χρονη μαθήτρια ευρισκόμενη έξω από σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το αυτί συμμαθήτρια της και παράλληλα την εξύβρισε. Το 17χρονο θύμα συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σε βάρος της δράστιδας, από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που κατεγράφη μετά τη συμπλοκή μαθητριών ηλικίας 15 και 13 ετών, σε προαύλιο σε σχολείο στην Περιβόλα Πατρών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο ανήλικες ευρισκόμενες στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος χτύπησαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο ελαφρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα η 13χρονη εξύβρισε την 15χρονη. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση της εποπτείας τους.