Συγκλονίζει ο διάλογος της Μαρινέλλας με τον γιατρό τη νύχτα της κατάρρευσης στο Ηρώδειο: «Δεν θα ξαναβγείς» – «Δεν θα πω ούτε το “Χαμένη Κυριακή”;»

Συγκλονίζει ο διάλογος της Μαρινέλλας με τον γιατρό τη νύχτα της κατάρρευσης στο Ηρώδειο: «Δεν θα ξαναβγείς» – «Δεν θα πω ούτε το “Χαμένη Κυριακή”;»

Τα πρώτα λόγια που είπε η τραγουδίστρια στην κόρη της

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day», όταν η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, αντίκρισε τον προσωπικό της γιατρό, κύριο Πολιτάκη.

«Μαρινέλλα, δεν θα ξαναβγείς», της είπε ο γιατρός της στα καμαρίνια, με την ίδια να αναρωτιέται, μη έχοντας προφανώς καταλάβει τι είχε συμβεί: «Δεν θα πω δηλαδή ούτε το "Χαμένη Κυριακή";».

Στην εκπομπή «Happy Day» επίσης σημειώθηκε ότι από χθες το βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στην Ελλάδα ο εγγονός της Μαρινέλλας, ο οποίος ήρθε από το εξωτερικό για να είναι κοντά της.

Δείτε το σημείο στο 02:15:

 

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού φέρεται να μίλησε στην κόρη της και να της είπε: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

«Η Μαρινέλλα επικοινωνεί. Έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί; Ναι. […] Η Μαρινέλλα μιλάει. Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της, με χιούμορ: "Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα". Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τη βλέπει. Είναι η μόνη που βλέπει. Της ψέλλισε μάλιστα και κάποια λόγια τραγουδιών. Η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση», είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας.