Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στα Ιωάννινα – «Όλα αυτά έγιναν για δύο μηχανάκια»

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στα Ιωάννινα – «Όλα αυτά έγιναν για δύο μηχανάκια»

Προσήχθησαν νεαροί και οι γονείς τους

Συμπλοκή νεαρών στο γυμνάσιο Ελεούσας Ιωαννίνων το βράδυ της Πέμπτης είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε εξ αυτών και την μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Ένας από τους τραυματίες φέρει χτύπημα από κλομπ ή σιδερόβεργα. Μεγάλη η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών με προσαγωγές υπόπτων, αλλά και γονέων ανήλικων μαθητών.

«Τσακώθηκαν μερικά παιδιά, έπαιξαν ξύλο, ήταν μαθητές Λυκείου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια. Τσακώθηκαν, χτυπήθηκαν και έληξε εκεί» δήλωσε στην ΕΡΤ ένας νεαρός σχετικά με όσα έγιναν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει την Πέμπτη έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

 

Η σύγκρουση έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40 – 50 άτομα. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν επί τόπου, και έγιναν προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα, ένα εκ των οποίων ανήλικος, που είχαν πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθεις, μετέβησαν στο ΑΤ Ιωαννίνων προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση σε δύο άτομα, πατέρα και γιο, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και έχουν ήδη προσαχθεί. Προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή άλλων εκ των προσαχθέντων.