Η Μαρινέλλα έχει ανοίξει τα μάτια της, μπορεί με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει – Έρχεται εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της

Η Μαρινέλλα έχει ανοίξει τα μάτια της, μπορεί με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει – Έρχεται εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός της έχει αντιδράσει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν

Την πιο μεγάλη της μάχη δίνει η Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από προχθές το βράδυ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε επί σκηνής την ώρα που ερμήνευε τα σπουδαία της τραγούδια.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε σταθερή, ωστόσο κρίσιμη κατάσταση. Όλοι περιμένουν να περάσουν λίγα 24ωρα προκειμένου να δουν το επίπεδο συνείδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο οργανισμός της έχει άντιδράσει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν.

«Είναι θετικό ότι έχει ανοίξει τα μάτια της και ενδεχομένως με κάποιον τρόπο να μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο η ηλικία της Μαρινέλλας είναι κάτι που κρατά τους γιατρούς σε εγρήγορση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

 

Και οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 λένε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

 

Αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ούτως ώστε η τραγουδίστρια να αποφύγει το επικίνδυνο χειρουργείο.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει εσπευσμένα και ο εγγονός της, προκειμένου να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του και στη μεγάλη μάχη που δίνει η γιαγιά του για τη ζωή της.

Σήμερα, Παρασκευή 27/9 στις 12:00 θα δοθεί η ευκαιρία στους οικείους της να δουν τη Μαρινέλλα στο επισκεπτήριο, κάτι που είχε αναβληθεί χθες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.