Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της – Όσα είπε η τραγουδίστρια στην αρχή της συναυλίας

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της – Όσα είπε η τραγουδίστρια στην αρχή της συναυλίας

Τι αναφέρουν οι γιατροί

Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/9 στο θεραπευτήριο Υγεία.

Tο θεραπευτήριο Υγεία το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9 εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο εξηγεί πως η Μαρινέλλα έχει υποστεί εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο λίγο προτού καταρρεύσει

Ένα βίντεο με την ερμηνεία της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας της στο Ηρώδειο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Μαρινέλλα τραγουδάει α καπέλα το τραγούδι «Καμιά φορά» και συγκλονίζει με την ερμηνεία της.

@losmiserous_ Και ενώ την συγκρίνουν πολλοί με την Αλεξίου, που πλέον δεν έχει φωνή, εκείνη μπορούσε μέχρι σήμερα να τραγουδάει γιατί έχει φωνάρα για την ηλικία της ! να υποθέσω είστε οι ίδιοι που ακούτε τις σημερινές φωνάρες ??? λίγο ντροπή πια.... επιπλέον όσοι αναρτήσατε το βίντεο με την κατάρρευση της είστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ψυχιατρική παρακολούθηση. Περαστικά υπέροχη Μαρινελλα μας. #marinella #fyp #viral #foryou #φοργιου #viral #mpesfypgamw #mpesfy #foryoupage #φοργιουπειτζ #greektiktok #losmiserous ♬ πρωτότυπος ήχος - LosMiserous

 

Τα λόγια της Μαρινέλλας στην αρχή της συναυλίας: «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς και εμείς. Για πάμε παιδιά».

 

Σημειώνεται πως η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε πει μόλις δύο τραγούδια πριν καταρρεύσει και δευτερόλεπτα πριν τη σοκαριστική στιγμή τραγουδούσε «Τα λόγια είναι περιττά». Η Μαρινέλλα σε βίντεο που αναρτήθηκε φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους:

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;
Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ
τόσο πολύ να αγαπάμε».