Στη Νομική Κομοτηνής πέρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά

Στη Νομική Κομοτηνής πέρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και διερευνάται η δυνατότητα να παρακολουθεί τα μαθήματα απευθείας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

Στη Νομική Κομοτηνής πέρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο οποίος έδωσε το καλοκαίρι πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε πάνω από 17.000 μόρια και ήδη έχει κάνει την αίτηση εγγραφής στο τμήμα της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το πρόβλημα τώρα είναι πώς θα παρακολουθεί τα μαθήματα, αν και από τη στιγμή που η συγκεκριμένη σχολή δεν έχει εργαστήρια, δεν απαιτείται και η δια ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων.

Αυτό που ερευνάται τώρα από το πανεπιστήμιο, είναι αν θα ήταν εφικτό να παρακολουθεί τα μαθήματα απευθείας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ο 36χρονος είναι ένας από τους 57 κρατούμενους που έδωσαν φέτος πανελλήνιες. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με πηγή του πανεπιστημίου, θα μπορεί να αιτηθεί μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο, αν το επιθυμεί.