Νεκρός την ίδια ημέρα που τραυμάτισε τον πατέρα του με καμάκι στο κεφάλι ο 40χρονος στο Βόλο

Νεκρός την ίδια ημέρα που τραυμάτισε τον πατέρα του με καμάκι στο κεφάλι ο 40χρονος στο Βόλο

Πριν την πτώση του σε γκρεμό όπου βρήκε τραγικό θάνατο, τηλεφώνησε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση του 69χρονου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 40χρονο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον Βόλο, αφού τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 40χρονος ήταν νεκρός από την περασμένη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο θάνατος του 40χρονου, που αναζητούσε η Αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον θώρακα, όταν χτύπησε σε βράχια μετά την πτώση του με το μηχανάκι από γκρεμό, στη θαλάσσια περιοχή στα Πευκάκια.

Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 40χρονος περίπου δυο ώρες μετά το χτύπημα στον πατέρα του, φέρεται να τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 69χρονου. Η υπάλληλος του απάντησε, ότι δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο και τότε ο άνδρας δήλωσε, πως είναι ο γιος του. «Οι συγγενείς του είναι εδώ. Άμα θέλετε, ελάτε και εσείς να ενημερωθείτε», ήταν η απάντηση που πήρε ο 40χρονος από το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, που εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που πήγε με το καμάκι στο κεφάλι, είχε χτυπηθεί από τον γιο του.

Στο μεταξύ, ο 69χρονος πατέρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.