Δολοφονία 36χρονης στην Αμφιλοχία: Η οικογένεια του θύματος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι λόγω χρεών του γυναικοκτόνου

Δολοφονία 36χρονης στην Αμφιλοχία: Η οικογένεια του θύματος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι λόγω χρεών του γυναικοκτόνου

Συγκλονίζει η μητέρα της Αρετής που ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

«Λύγισε» η μητέρα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της στην Αμφιλοχία, καθώς όπως αποκαλύπτει, εκτός από την απώλεια του παιδιού της και την ανατροφή των εγγονιών της, πρέπει να βρει μια λύση για το σπίτι τους, το οποίο κινδυνεύουν να χάσουν.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου, όταν ο 43χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, της έστησε καρτέρι, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητό της και την πυροβόλησε εν ψυχρώ μπροστά στη μεγάλη κόρη τους. Ο δράστης είχε τηλεφωνήσει στην Αρετή και προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, την είχε απειλήσει, ότι θα κάνει κακό στο παιδί τους. Η 36χρονη πηγαίνοντας στο σπίτι κάλεσε την Αστυνομία και το μόνο που πρόλαβε να τους πει, ήταν το όνομά της και ότι κινδυνεύει.

Ο 43χρονος την πρόλαβε και τη πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα, που του είχε πρόσφατα επιστρέψει η Αστυνομία «επειδή είχε νόμιμη άδεια». Η Αρετή είχε μηνύσει τον δράστη δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία. Η τελευταία στις 11 Ιουλίου 2024, δύο μόλις ημέρες πριν την εκτελέση εν ψυχρώ ο 43χρονος δράστης. Φοβόμουν για την Αρετή, όταν άκουγα για τις άλλες κοπέλες στην τηλεόραση. Φοβόμουν μήπως την έριχνε και χτυπούσε πουθενά. Την απειλούσε... Μου έλεγε τελευταία ο γαμπρός μου "θα σκοτωθούμε και οι δύο. Δεν μπορώ να κάνω χωρίς την Αρετή, να την έχει άλλος άνδρας". Δεν περίμενα να το κάνει αυτό... Αλλιώς θα πήγαινα στην Αστυνομία», περιέγραψε η μητέρα της Αρετής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Την είχα δει πολλές φορές χτυπημένη... Τη χτυπούσε μπροστά στον κόσμο.. Είχε βάψει μια φορά τα χείλη της και τη χτύπησε... Ήταν πολύ ζηλιάρης», πρόσθεσε. Περιγράφοντας την ημέρα του εγκλήματος, η μητέρα της Αρετής ξέσπασε σε λυγμούς: «Ήταν αργά. Άκουσα τον πυροβολισμό και είπα "Πάει, το σκότωσε το παιδί...". Η Αρετή γέλαγε... Το σπλάχνο μου, το παιδάκι μου... Είμαι μάνα και πονάω».

Η μητέρα της Αρετής, εκτός από τον θάνατο του παιδιού της, έχει να διαχειριστεί και τα χρέη που της άφησε ο γαμπρός της. Όπως είπε, πριν μερικά χρόνια μπήκαν εγγυητές σε δάνειο που πήρε ο γαμπρός τους για να πάρει νταλίκα. Όμως έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους, το οποίο κινδυνεύουν σήμερα να χάσουν.