Απειλές καταγγέλλουν ότι δέχονται η Σοφία Πολυζωγοπούλου και ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός

Απειλές καταγγέλλουν ότι δέχονται η Σοφία Πολυζωγοπούλου και ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός

Τα μηνύματα στάλθηκαν από γερμανικό αριθμό κινητού μετά τον ξυλοδαρμό της 37χρονης από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να καλούνται να βρουν την άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόσο ο δικηγόρος της κ. Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, όσο και η ίδια, έχουν δεχθεί κλήσεις και απειλητικά μηνύματα από έναν μυστηριώδη γερμανικό αριθμό, ο οποίος ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί σε ποιον ανήκει. Η πρώτη φορά που ο μυστηριώδης κάτοχος του γερμανικού κινητού επικοινώνησε με τον Θέμη Σοφό, ήταν μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγόπουλου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουνίου. Κλήσεις από τον ίδιο γερμανικό αριθμό, την ίδια μέρα, δέχθηκε και η ίδια η κ. Πολυζωγοπούλου, η οποία την περίοδο εκείνη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά από τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα στις 17 Ιουνίου.

Παράλληλα, ο κ. Σοφός έλαβε και αρκετά απειλητικά μηνύματα, ένα από τα οποία ανέφερε, σύμφωνα με την εκπομπή, ότι «θα το μετανιώσει πικρά». Το τελευταίο τηλεφώνημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν σχεδόν ταυτόχρονα, το γερμανικό νούμερο κάλεσε την Σοφία Πολυζωγοπουλου και μερικά λεπτά αργότερα τον κ. Σοφό. Το μυστηριώδες πρόσωπο, από την άλλη άκρη της γραμμής δεν μίλησε και το έκλεισε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, οι συγκεκριμένες κλήσεις και τα μηνύματα ανάγκασαν τον κ. Σοφό να προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης η μήνυση διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και τη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας.