Ξέσπασμα του Λύτρα εναντίον της Πολυζωγοπούλου: «Στην πλάτη μου καμία δεν είναι ικανή να κάνει καριέρα»

Ξέσπασμα του Λύτρα εναντίον της Πολυζωγοπούλου: «Στην πλάτη μου καμία δεν είναι ικανή να κάνει καριέρα»

«Μου έκανε εντύπωση που μίλαγα με το κοριτσάκι μου που υπεραγαπάω με ανοιχτή ακρόαση, παρουσία άλλων»

Αρχικά έδειξε να μην θέλει να μιλήσει, όμως εν συνεχεία ο Απόστολος Λύτρας ξέσπασε λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας Πολυζογωπούλου, από την οποία αναμένεται να πάρει διαζύγιο.

Μιλώντας στην κάμερα του Live News υποστήριξε πως «δεν μπορεί να επικοινωνήσει κανονικά» με το παιδί που απέκτησε με την κα. Πολυζωγοπούλου, ενώ για τις πληροφορίες πως της έδωσε 30 μπουνιές, ανέφερε ότι έγινε αυτή η διατύπωση «για νομικό χαρακτηρισμό».

«Δεν με αφήνετε να ηρεμήσω. Είπα πως όποιος σηκώσει το χέρι του στον οποιοδήποτε είναι κατακριτέο και πρέπει να τιμωρείται. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το 30 αποσκοπούσε σε κάτι άλλο. Έχει να κάνει με τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Για εμένα είναι απαράδεκτο. Από την άλλη, αν μία φορά σηκώσεις το χέρι σου, είναι κατακριτέο. Απλά αυτή η προσπάθεια που έγινε από την άλλη πλευρά, έγινε για τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, σχολιάζοντας δηλώσεις του συνηγόρου της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, είπε: «Είτε λέγεται Α είτε Β, στην πλάτη τη δική μου δεν είναι ικανός κανένας και καμία να κάνουν καριέρα. Ας το κάνουν μόνοι τους. Δεν γίνονται οι δουλειές, αν βγεις στην τηλεόραση».

«Τρελός δεν είμαι»

Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στην επικοινωνία με το παιδί που απέκτησε με την κα. Πολυζωγοπούλου, είπε πως «με το παιδί μου είχα τηλεφωνική επικοινωνία όσο βρισκόμουν στη φυλακή. Από την ημέρα που βγήκα δεν έχω επικοινωνία. Χθες μίλησα για πέντε λεπτά μόνο. Μου έκανε εντύπωση που μίλαγα με το κοριτσάκι μου που υπεραγαπάω με ανοιχτή ακρόαση, παρουσία άλλων, λες και θα έλεγα στο παιδί μου κάτι. Δεν πρόκειται να πω στο παιδί μου ή σε κανέναν γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Πάντως, τρελός δεν είμαι. Έγινε ένα λάθος, το πλήρωσα και θα συνεχίζω να το πληρώνω. Το έχω μετανιώσει. Δεν έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου δικαίωμα και κάθονται και ασχολούνται».

Επίσης, για την πρόσφατη έξοδο στα μπουζούκια, σημείωσε πως «με πήρε η κόρη μου να πάω να την πάρω από ένα κέντρο διασκέδασης και το έκαναν θέμα ότι εγώ βγήκα. Έχει ξεχειλωθεί αυτό το θέμα. Δεν έχω όρεξη να πάω να διασκεδάσω. Με πήρε το παιδί να πάω να το παραλάβω. Όποιος πατέρας το ζητήσει πάει και το παίρνει, δεν το αφήνει να γυρίσει με τον οποιοδήποτε. Και το κάνανε θέμα πως βγήκα. Ημάρτον».

«Τα παιδιά πρέπει να μένουν εκτός από αυτές τις διαδικασίες. Είναι δικό μου το λάθος, το έχω μετανιώσει και το πληρώνω ακόμα με τόσο ψυχικό πόνο. Πέρα του λάθους μου, που δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό, υπάρχουν κάποιες υπερβολές που προσπαθούν να με διαβάλλουν. Εγώ βρισκόμουν στη φυλακή, δεν υπήρχε πρόσβαση σε εμένα. Δείχνετε το σπίτι των παιδιών μου στην τηλεόραση και έχω έρθει σε συμφωνία με την τράπεζα. Άκουσαν τον κάθε άσχετο να λέει τη γνώμη του, χωρίς να διασταυρώσει τις πληροφορίες», είπε αναφερόμενος στις σχέσεις με τα παιδιά του.