Θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονης στη Θεσσαλονίκη: Απαγωγή καταγγέλλει ο πατέρας της

Θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονης στη Θεσσαλονίκη: Απαγωγή καταγγέλλει ο πατέρας της

«Την κρατούσαν πέντε μέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, τυλιγμένη με νάιλον, την βρήκαν σε μια πολυκατοικία»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης 23χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία τελικά βρέθηκε σώα χθες, μετά από πέντε μέρες αναζητήσεων.

Όπως είπε ο πατέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κόρη του τού είπε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και πως την ημέρα που βρέθηκε από τους αστυνομικούς, οι απαγωγείς της θα του τηλεφωνούσαν, για να του ζητήσουν λύτρα. «Την περασμένη Τετάρτη κατέβηκε από το διαμέρισμα και πήγε στο περίπτερο να πάρει κάτι. Επέστρεψε, αλλά συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει κάτι. Πήγε πάλι στο περίπτερο κι όταν επέστρεψε, κάποιος της έβαλε μια κουκούλα στο κεφάλι και την άρπαξε», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του εντοπίστηκε χάρη σε κάμερες ασφαλείας, που είχαν καταγράψει την ίδια και τους ανθρώπους που την κρατούσαν. Βρέθηκε σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, εξουθενωμένη, χωρίς να μπορεί να πει πολλά πράγματα. «Την κρατούσαν πέντε μέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, τυλιγμένη με νάιλον. Την βρήκαν σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω πού», είπε ο πατέρας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών. Η αστυνομία συνέλαβε τους ανθρώπους που την κρατούσαν.

Όπως ισχυρίστηκε η 23χρονη, τη μέρα που την βρήκαν, οι απαγωγείς της ήταν έτοιμοι να την μεταφέρουν σε άλλο μέρος και από εκεί θα τηλεφωνούσαν στον πατέρα της, για να του ζητήσουν λύτρα. Ωστόσο, κανείς δεν του τηλεφώνησε, ενώ και στην Αστυνομία δεν υπάρχει καταγγελία για απαγωγή. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καλαφάτη, κάποιοι άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον της 23χρονης, φέρονται να διεκδικούσαν χρήματα από εκείνη, ισχυριζόμενοι ότι τους τα χρωστάει, κάτι που θα ερευνηθεί από την Αστυνομία.

Οι γιατροί τέλος του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», όπου μεταφέρθηκε η φοιτήτρια Θεολογίας, διαπίστωσαν πως έχει κι ένα κάταγμα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί, αν οφείλεται σε ατύχημα ή αν τη χτύπησαν οι άνθρωποι που την κρατούσαν.