Ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι με παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε παρασύρει 77χρονη πριν 4 χρόνια στην Καλαμαριά

Ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι με παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε παρασύρει 77χρονη πριν 4 χρόνια στην Καλαμαριά

Ο ασυνείδητος οδηγός ήταν και στις δύο περιπτώσεις υπό την επήρεια αλκοόλ - Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του ζευγαριού

Ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι και το 2 ετών παιδάκι τους στην Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου, είχε παρασύρει και μία 77χρονη πριν από 4 χρόνια στην Καλαμαριά και όπως αποκαλύπτεται και στις δύο περιπτώσεις στο αίμα του βρέθηκε μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο ποσότητα αλκοόλ.

«Ένα μέτρο προτού ανέβει το πεζοδρόμιο, ήρθε ο άλλος και την χτυπάει» θυμάται σήμερα ο γιος της 77χρονης μιλώντας στην εκπομπή Live News και προσθέτει: «Μας είχε πει η Τροχαία τότε, ότι είχαν βρει ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του». Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 2020, όταν η 77χρονη βρέθηκε στις ρόδες του 46χρονου σήμερα μεθυσμένου οδηγού. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ένας ατελείωτος Γολγοθάς. «Ήταν τέτοιο το χτύπημα, που διαλύθηκε ο ώμος. Ταλαιπωρούνταν για πάνω από ένα χρόνο», είπε ο γιος της 77χρονης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός μάλιστα δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί τους. Δεν επιχείρησε ποτέ να ζητήσει συγνώμη ή να ενδιαφερθεί για την υγεία της γυναίκας που είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του. Με την 77χρονη να παλεύει ως και σήμερα με τους εφιάλτες της. «Έχει πόνους και πολλές φοβίες. Κάνει τον κύκλο, για να μην περάσει από το σημείο και θυμηθεί το χτύπημα» λέει ο γιος της.

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του ζευγαριού

Μετά την τραγική κατάληξη στην δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας που παρασύρθηκε στην Θέρμη, το 2 ετών αγοράκι της που είχε -ευτυχώς- τραυματιστεί ελαφρά, βρίσκεται πια στην αγκαλιά των παππούδων του, χωρίς να γνωρίζει τί συμβαίνει με τους γονείς του, που τους αναζητά. Την ίδια ώρα και ενώ το ζευγάρι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, οι Αρχές εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο της παράσυρσης, αναλύοντας καρέ–καρέ τον τρόπο που κινήθηκε με το όχημά του ο 46χρονος.

Ο ξάδελφος της 34χρονης, Αντώνης Κυργιάκος, μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Τα πνευμόνια της γυναίκας έχουν μαζέψει υγρά και οι γιατροί φοβούνται μην κάνει κάποιο πνευμονικό οίδημα. Σοβαρά είναι και ο πατέρας, έχει κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Δεν δίνουν πιθανότητες να ξυπνήσουν σήμερα ή αύριο οι γιατροί. Είναι επιφυλακτικοί, αλλά κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν».

Ο οδηγός βρίσκεται πλέον στη φυλακή, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος για την πράξη του. Χωρίς για μία ακόμα φορά να έχει παραδεχτεί ότι ήταν πίσω από το τιμόνι μεθυσμένος και χωρίς να αντιλαμβάνεται το κακό που έχει προκαλέσει.