Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε με τον σύζυγό της από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε με τον σύζυγό της από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Η άτυχη γυναίκα θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση, ενώ «μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 37χρονος σύζυγός της

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 46χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε ένα ζευγάρι και το δύο ετών παιδί τους στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η 34χρονη μητέρα που ήταν έγκυος στον 5ο μήνα, έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε και θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση. Τόσο η ίδια, όσο και ο 37χρονος σύζυγός της που είχαν έρθει από το Βέλγιο, όπου ζουν και εργάζονται, για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Στον 46χρονο οδηγό ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη από τον εισαγγελέα για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή». Υπό αυτές τις συνθήκες παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία και θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε, ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη με τη μέθοδο της αιμοληψίας, «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα. Μετά την απώλεια του εμβρύου αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου.