Ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το 2 ετών παιδί τους στη Θεσσαλονίκη είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο με παράσυρση

Ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το 2 ετών παιδί τους στη Θεσσαλονίκη είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο με παράσυρση

Ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα, κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή - Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος και η 34χρονη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους

Αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησς υπό την επήρεια αλκοόλ και για σωματική βλάβη από αμέλεια και κατά συρροή βρίσκεται ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ένα ζευγάρι και το μόλις 2 ετών παιδί τους στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο και ο οποίος κρατείται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οπότε θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, αποκαλύπτεται ότι είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε τροχαίο με παράσυρση. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή Live News ξάδελφος της 34χρονης μητέρας του δίχρονου παιδιού και εγκύου στον έκτο μήνα, η οποία παρασύρθηκε «το θέμα είναι, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος το είχε ξανακάνει πριν από καιρό, απ’ ό, τι μάθαμε και τον είχαν αφήσει ελεύθερο και… το ξαναέκανε πάλι».

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ζευγάρι

Την ίδια ώρα, οι γιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το ζευγάρι και να σώσουν το αγέννητο μωρό. «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ακόμα τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Πιο πολύ για τον γαμπρό και για αυτήν επίσης και για το μωρό που έχει στην κοιλιά της. Το άλλο το παιδάκι είναι καλά και μπορεί να πάρει και σήμερα εξιτήριο», είπε ο ξάδελφος της γυναίκας. Το 2 ετών παιδάκι, παρ’ ότι εκσφενδονίστηκε μέσα από το καροτσάκι που έσπρωχνε ο πατέρας του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Περπατούσαν με τα πόδια και πήγαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο, να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο. Δηλαδή, ήρθε το κορίτσι να κάνει διακοπές ύστερα από ένα χρόνο δουλειάς, ήρθε να κάνει 20 ημέρες διακοπές, να δουν και τους γονείς και τα λοιπά και κατέληξαν οι άνθρωποι να κοντεύουν να χάσουν τη ζωή τους», είπε ο ξάδελφος της 34χρονης. Στο πλευρό του ζευγαριού που είχε έρθει για λίγες ημέρες από το Βέλγιο, όπου ζει και εργάζεται, για να δουν τους συγγενείς τους, βρίσκονται οι οικογένειές τους, που αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας τους.

«Είμαι εδώ από τη πρώτη στιγμή που έμαθα τι έγινε. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά είμαστε σε αναμονή. Η κόρη μου είναι στον έκτο μήνα της κύησης και προς το παρόν είναι καλά το μωρό στην κοιλιά», ανέφερε ο πατέρας της 34χρονης εγκύου, ενώ ο ξάδελφός της μιλώντας στο MEGA είπε, ότι η κατάσταση της υγείας του συζύγου της 34χρονης είναι πιο σοβαρή.