Εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Οι Αρχές έχουν στα «χέρια» τους βίντεο, που δείχνει τις κινήσεις του φερόμενου ως συνεργού, ο οποίος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του δράστη της δολοφονίας

Στην αποκάλυψη συνεργού του εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, έφθασε η ΕΛ.ΑΣ. μέσα από την συνεχιζόμενη έρευνα για την υπόθεση, για την οποία έχει προφυλακιστεί ένας 44χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από την έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο Ψυχικό διαπιστώθηκε, πως στη δολοφονία του τοπογράφου συμμετείχε ακόμη ένα άτομο ως συνεργός του εκτελεστή, ο οποίος ανέλαβε να εξαφανίσει το όχημα διαφυγής. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, οι Αρχές έχουν στα «χέρια» τους ένα βίντεο, που δείχνει τις κινήσεις του φερόμενου ως συνεργού, ο οποίος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του δράστη της δολοφονίας.

Μάλιστα, αποτυπώνεται στο ίδιο βίντεο να μπαίνει σε πάρκινγκ με το σκουρόχρωμο σκούτερ και να αποχωρεί από το σημείο με άλλο όχημα. Ενδείξεις για την ταυτότητα του ατόμου υπάρχουν ήδη στην ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται. Παράλληλα. οι Αρχές αναζητούν και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.