Παραδόθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε συνομήλικό του στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο

Παραδόθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε συνομήλικό του στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο

Το θύμα το οποίο έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις αστυνομικές αρχές, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στον Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου ο 35χρονος Αλβανός, που φέρεται να είναι ο δράστης του άγριου μαχαιρώματος συνομήλικου ομοεθνούς του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Θερίσου.

Ο 35χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου γύρω στις 11:00 το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μίνωος στο Ηράκλειο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών. Ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα με μαχαίρι και του κατάφερε χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας του τραύματα στον σπλήνα και το συκώτι.

Το 35χρονο θύμα, το οποίο έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις αστυνομικές αρχές, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στον Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο 35χρονος φερόμενος δράστης του περιστατικού αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Πέμπτη ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.