Οδηγός τουριστικού λεωφορείου και οργανωτής εκδρομών από την Λάρισα συνελήφθησαν στην Τουρκία

Οδηγός τουριστικού λεωφορείου και οργανωτής εκδρομών από την Λάρισα συνελήφθησαν στην Τουρκία

Από εκδρομή του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού πρακτορείου αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη ένας 78χρονος από τα Σέρβια Κοζάνης

Στο αστυνομικό τμήμα της Ραιδεστού στην Τουρκία κρατούνται ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου και ένας οργανωτής εκδρομών ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου της Λάρισας και συγκεκριμένα του πρακτορείου από εκδρομή του οποίου αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη 78χρονος Έλληνας από τα Σέρβια Κοζάνης.

Οι δύο συλληφθέντες συμμετείχαν σε άλλη εκδρομή από αυτή στην οποία ήταν ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος χάθηκε κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην πλατεία Ταξίμ και τον οποίο αναζητούν οι τουρκικές Αρχές. Όπως μεταδίδει το thessaliatv.gr με πληροφορίες από τον ιδιοκτήτη του τουριστικού πρακτορείου, οι αστυνομικές αρχές στην πόλη Ραιδεστό, κατά την επιστροφή του λεωφορείου από την Κωνσταντινούπολη προς Λάρισα, ανακάλυψαν ότι ένας Μαροκινός μετανάστης κρυβόταν στο κάτω μέρος του λεωφορείου, με σκοπό να εισέλθει στην Ελλάδα χωρίς τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως είπε, είναι μια συνήθης μέθοδος την οποία χρησιμοποιούν οι μετανάστες τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να φθάσουν στην Ελλάδα και οι οδηγοί όταν τους αντιλαμβάνονται, ειδοποιούν την τουρκική Αστυνομία. Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Μαροκινός δεν έγινε αντιληπτός και έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια για τους δύο υπαλλήλους του τουριστικού πρακτορείου.