Γιατί έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο – Εύσωμος και με κάλτσα στο κεφάλι ο δράστης

Γιατί έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο – Εύσωμος και με κάλτσα στο κεφάλι ο δράστης

Ο 69χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τον άγριο βασανισμό του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο, καθώς πέρα ότι πυροβολήθηκε του έκοψαν και την γλώσσα με ψαλίδι. Μέχρι τώρα η εκτίμηση απο το οικογενειακό περιβάλλον ότι το έκαναν γιατί φώναζε, όμως είναι διαφορετική η εκτίμηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλο στην εκπομπή «Live News» του Mega η αστυνομία το ενδεχόμενο του ακρωτηριασμού της γλώσσας να έχει τιμωρητικό χαρακτήρα. Δηλαδή, τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση να επιδίωκαν να κόψουν την γλώσσα του κτηνοτρόφου λόγω των σκληρών λεγόμενων του σε προηγούμενη διένεξη που μπορεί να υπήρχε.

Μέχρι στιγμής  η εκτίμηση που υπήρψε ότι ήταν από την δήλωση του γιου του κτηνοτρόφου ότι επειδή φώναζε ο πατέρας του ο δράστης του έκοψε την γλώσσα, όμως αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.

Ο 69χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από τον δράστη την περασμένη Παρασκευή  και μάλιστα δεν δίστασε να του κόψει και την γλώσσα.

Χωρίς κινητό ο δράστης για να μην αφήσει στοιχεία

Όπως είχε αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης στο Live News υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του θύματος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη από την αστυνομία.

Στο βίντεο εικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κινητό μαζί του, και δεν φαίνεται το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Έτσι, πιθανολογείται από την αστυνομία ότι ο δράστης δεν είναι και ο ηθικός αυτουργός, αλλά ανέλαβε να κάνει αυτή την επίθεση.

Τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στη στάνη

Η αστυνομία μέσα από ντοκουμέντα που έχει στην διάθεσή της φαίνεται να έχει δει τι έγινε μέσα στην στάνη.

Ο δράστης εισβάλλει στην στάνη, πυροβολεί το θύμα και μετά σκύβει και με ψαλίδι του κόβει την γλώσσα.