«Μπράβοι» του κυκλώματος εκβιαστών στη Μύκονο απείλησαν καταστηματάρχη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

«Μπράβοι» του κυκλώματος εκβιαστών στη Μύκονο απείλησαν καταστηματάρχη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

Η γυναίκα υπέστη ψυχικό κλονισμό και εισήχθη σε νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη το άτομο που της τηλεφώνησε

Τα αδίστακτα κυκλώματα εκβιαστών της Μυκόνου, όχι μόνο εκβιάζουν καταστηματάρχες, για να τους αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά πουλώντας τους προστασία, αλλά απειλούν και όσους γνωρίζουν για τη δράση τους, με σκοπό να πάρουν πίσω τις καταθέσεις εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγα 24ωρα κλιμάκιο της Αστυνομίας που κατέβηκε από την Αθήνα στο «νησί των ανέμων», συνέλαβε τρία μέλη του κυκλώματος, τα οποία έπαιρναν εκβιαστικά χρήματα από καταστηματάρχες. Οι τρεις συλληφθέντες βρίσκονται στην Σύρο, όπου θα απολογηθούν σε ανακριτή. Μία ημέρα πριν πάνε στον εισαγγελέα τα τρία αυτά άτομα, έβαλαν άλλα άτομα, που δεν έχουν συλληφθεί, να επικοινωνήσουν με μία ιδιοκτήτρια καταστήματος και την προέτρεψαν να πάρει πίσω την κατάθεσή της, γιατί της είπαν πως «θέλουν το καλό της». Της υπενθύμισαν με «νόημα, πως είναι και μητέρα τριών παιδιών.

Η γυναίκα μετά τις απειλές κλονίστηκε ψυχολογικά και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν, εντόπισε το άτομο που της τηλεφώνησε και όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο επικοινώνησε με την γυναίκα, ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του ένας «Άκης» και σκοπός τους ήταν να μην προφυλακιστεί ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες.