Ηλικιωμένη στο Αγρίνιο πήδηξε από μπαλκόνι 1ου ορόφου για να ξεφύγει από τον γιο της που την ξυλοκοπούσε

Ηλικιωμένη στο Αγρίνιο πήδηξε από μπαλκόνι 1ου ορόφου για να ξεφύγει από τον γιο της που την ξυλοκοπούσε

Η 75χρονη νοσηλεύεται με κατάγματα σε χέρια και πόδια και λεκάνη - Συνελήφθη ο 46χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές

Σοκάρει μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Αγρίνιο, όπου συνελήφθη ένας 46χρονος, που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την ηλικιωμένη μητέρα του.

Η 75χρονη γυναίκα μάλιστα στην προσπάθεια της να αποφύγει τον ξυλοδαρμό, έπεσε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου με κατάγματα σε χέρια και πόδια και λεκάνη. Το δραματικό αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου σε συνοικισμό του Αγρινίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το agrinionews.gr, προηγήθηκε λογομαχία και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της γυναίκας. Η πτώση της συνέβη, όταν ο γιος της επιχείρησε να τη χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία. Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών.