Σοκάρει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Κακοποιούσε τις δύο πρώην συζύγους του, την νυν σύντροφό του και την κόρη του

Σοκάρει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Κακοποιούσε τις δύο πρώην συζύγους του, την νυν σύντροφό του και την κόρη του

Άνοιξαν τα στόματα μετά την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του 41χρονου

Βίαιος... κατά συρροή σε βάρος των γυναικών που τον περιέβαλαν αποδείχθηκε ένας 41χρονος από το Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού στην Κρήτη, ο οποίος συνελήφθη, αφού σύμφωνα με καταγγελία στα χέρια του πέρασαν «μαύρες ώρες» τρεις γυναίκες, αλλά και η κόρη του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, μιας 35χρονης Ελληνίδας, η οποία -άγνωστο υπό ποιες συνθήκες- σύμφωνα με το cretalive.gr κατήγγειλε τον 41χρονο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της νυν συντρόφου του, μιας 33χρονης Γερμανίδας. Όπως καταγγέλθηκε στις Αρχές, ο 41χρονος ασκούσε ενδοοικογενειακή βία τόσο στην 41χρονη πρώτη σύζυγό του, όσο και στην δεύτερη σύζυγό του, 35 χρονών, με την οποία σήμερα βρίσκονται σε διάσταση, αλλά και στην νυν σύντροφό του, την 33χρονη Γερμανίδα.

Μάλιστα, το αποκορύφωμα ήταν χθεσινό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 41χρονος χτύπησε και κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού την 33χρονη Γερμανίδα, όπου είχε κλειδώσει και την 21χρονη κόρη του, σε βάρος της οποίας καταφέρθηκε και λεκτικά. Ο 41χρονος συνελήφθη, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα έσπευσε και η πρώτη σύζυγος, για να διαπιστώσει την κατάσταση της κόρης της. Τότε τα στόματα άνοιξαν και η 41χρονη γυναίκα περιέγραψε τη βίαιη κατάσταση που βίωνε και εκείνη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον άνδρα.