Σοκάρουν οι εικόνες της 19χρονης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην φίλο της στην Χαλκίδα

Σοκάρουν οι εικόνες της 19χρονης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην φίλο της στην Χαλκίδα

Τού ζήτησε να χωρίσουν και ο 23χρονος αποφάσισε να την εκδικηθεί

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της 19χρονης στην Χαλκίδα από τον ξυλοδαρμό από τον πρώην φίλο της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι τόσο η αδερφή του δράστη, όσο και η γιαγιά του κατέθεσαν για τον βίαιο χαρακτήρα του.

Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες της 19χρονης που έφερε στο πρσοκήνιο η εκπομπή «Live News» του Mega. Αυτά είναι τα σημάδια που της άφησε, ο άγριος ξυλοδαρμός της 19χρονης από τον πρώην σύντροφό της.

Το θράσος του μάλιστα δεν είχε όρια. Αφού την ξυλοκόπησε άγρια, την έστειλε στο νοσοκομείο, στη συνέχεια της έστελνε και μηνύματα αγάπης.


Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Ήταν 7 Ιουλίου όταν η 19χρονη ζητάει από τον 23χρονο σύντροφό της να χωρίσουν… Κι εκεί αρχίζει ο Γολγοθάς της.

Η κοπέλα διασκέδαζε με φίλους της σε μπαρ της Χαλκίδας. Όταν αποφάσισαν να φύγουν, απ' έξω την περίμενε ο πρώην σύντροφός της.

Την έβριζε και την απειλούσε ότι θα στείλει στην οικογένειά της γυμνές φωτογραφίες της.

Κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο και να φύγει με την παρέα της.

Όταν έφτασε σπίτι της, ξεκίνησε και ο απόλυτος τρόμος. Η ίδια περιγράφει τον εφιάλτη όπως τον βίωσε εκείνη την νύχτα.

«Με χτυπούσε με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και στο σώμα μου. Έπεσα στο πάτωμα, έκλαιγα αλλά εκείνος συνέχισε να με χτυπά με μανία. Έβγαζα αίμα από το στόμα. Του ξέφυγε αλλά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και με κυνηγούσε λέγοντάς μου «θα σε σκοτώσω», δήλωσε στην κατάθεσή της η 19χρονη.

Ο 23χρονος είχε καλέσει καταλάθος την αδελφή της 19χρονης στο τηλέφωνο κι έτσι σώθηκε από την μανία του. Το κορίτσι πήγε στο νοσοκομείο με τον νεαρό άνδρα να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της οικογένειας.

Τα μηνύματα του 23χρονου 

«Μάτια μου σ’ αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει κανένας, συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπάω και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει τίποτα. Συγγνώμη κοριτσάκι μου. Θέλω να ακούσω τη φωνούλα σου, συγχώρεσέ με. Δε θέλω να το τραβήξω μανάρι μου, δε θέλω να το αποτελειώσω», είπε στην συνέχεια στην 19χρονη ο σύντροφός της.

«Σίγουρα όλες οι κοπέλες πρέπει να μιλάνε από την πρώτη φορά που θα τους συμβεί το οτιδήποτε. Και δεν ξέρουμε που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό», δήλωσε στο MEGA η 19χρονη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως μετά τον ξυλοδαρμό της 19χρονης, συγγενείς του δράστη κατέθεσαν στις Αρχές την επιθετική του συμπεριφορά.

«Η γιαγιά του και η ίδια η αδελφή του, μαζί με τη δικιά μας την δικηγόρο, εκείνη την μέρα πήγαν στην αστυνομία και δηλώσανε ότι ακριβώς είναι επικίνδυνος κι ότι έχει ασκήσει βία και στην αδελφή του και στη μητέρα του και γενικότερα στο περιβάλλον, το οποίο έχει μεγαλώσει και ζει», ανέφερε η μητέρα της 19χρονης στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Ο δράστης αυτού του άγριου ξυλοδαρμού της 19χρονης κυκλοφορεί ελεύθερος.